Ady 89, a közösségi tér

Köszöntő

2015. december 11. 21:25 - VAttila

 

Üdvözlöm a Kedves Olvasót!

Varga Attila Kispest Óváros, 11-es választókerület önkormányzati képviselője vagyok.

Önkormányzati képviselőként  lehetőségem van képviselői irodát használni. A képviselő-testület támogatásával az Ady Endre út 89. szám alatt kerül kialakításra a képviselői irodám. Az iroda választásánál fő szempont volt, hogy a képviselői körzetemben helyezkedjen el, valamint, hogy alkalmas legyen kkep1.pngözösségi programok befogadására.


Szeretném, ha választási körzetemben élők, azaz Önök egy olyan közösségi tér alakítói és használói lehetnek, ami segíteni fogja az Önök hétköznapjait.


A képviselői fogadóórákon túl terveim közt szerepel egy 3500 kötetes könyvtár kialakítása, filmklub működtetése, alkalmanként baba-mama ruhabörzék befogadása, jóga és időseknek szóló tornafoglalkozások megtartása, igény esetén csocsó és pingpong “bajnokság” lebonyolítása.

Tevékenységtől függően húsz és negyven fő befogadására alkalmas  a helyiség, így a bridzs és sakk szerelmesei is kényelmesen hódolhatnak a szenvedélyüknek, de akár társasjáték klub is otthonra találhat.

 

Természetesen közéleti szereplőkkel történő beszélgetésnek is otthont ad a hely.

Művészekkel, szakemberekkel, politikusokkal, sportolókkal tervezek különböző témákban beszélgetéssorozatokat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ady89.blog.hu/api/trackback/id/tr748158414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása